Eelke Pollé

Sparringpartner

"Mensen met een passie helpen om daar een succesvolle business van te maken"

Mensen met een passie helpen om daar een succesvolle business van te maken

“Ik geloof dat als iedereen kan doen wat hij het líefste doet, de wereld een mooiere plek wordt. Wat ik het liefste doe, is mensen met een passie helpen om daar een succesvolle business van te maken.”

Groot durven denken…

Eelke is een doorgewinterde ondernemer, investeerder en business coach. Ze studeerde cum laude af met haar MBA (Universiteit Nyenrode) en heeft daarnaast een Master in Arts. Bij haar vind je de zeldzame mix van creativiteit gecombineerd met commercieel inzicht.

Nadat ze in 2017 haar reisorganisatie had verkocht, richtte ze zich op het helpen van andere ondernemers. Ze startte een investeringsfonds en een acceleratorprogramma en coachte ruim 100 startups. Toen het kriebelde om zelf weer aan de slag te gaan bij een startup, met de potentie om iets op te bouwen met wereldwijde impact, verkocht ze de Accelerator en stapte ze in bij Basecamp Ecoresorts. Naast haar rol als co-founder en commercieel directeur bij Basecamp, coacht ze nog een handjevol ondernemers die hun hart durven volgen en groot durven denken.

Fascinatie voor performance bij ondernemen én persoonlijke gezondheid

Eelke Pollé (1979) woont en werkt in de regio Amsterdam. Haar fascinatie voor performance past ze niet alleen toe op het ondernemen, maar ook op het vlak van gezondheid. Ze is zelf fanatiek sporter, heeft vroeger yogales en personal training gegeven, en volgt alle biohacking trends op de voet. Verder houdt ze van reizen, nieuwe dingen leren en inspirerende mensen om zich heen verzamelen.

Plan een kennismaking:

Jouw voorkeur

Jouw gegevens

Ik ga ermee akkoord dat er contact met mij wordt opgenomen over diensten en andere inhoud die ik interessant zou kunnen vinden. Jouw gegevens zijn veilig, lees hier onze privacy- en cookieverklaring.