Eric Jan Doorenbosch

Sparringpartner

"Er zijn bij ondernemers altijd van die momenten daar waar je je afvraagt aan wie zou ik dat eens kunnen vragen? "

Sparren betekent in de volksmond met een tegenstander oefenen

Bij mij vind je een medestander als zakelijke vriend waar je altijd terecht kunt voor vragen en advies. Met regelmaat een afspraak en tussendoor bereikbaar.

Het beste uit de mensen halen

Ik kom uit een retail familie waarbij mijn opa met zijn 2 broers 20 schoenenzaken in Noord Holland had. Zelf ging ik na mijn Economiestudie werken bij respectievelijk Sony, IBM en KPN. Altijd vanuit mijn ondernemende kant, zaken in beweging zetten en vernieuwing brengen terwijl toch iedereen aangesloten blijft. Wat mij als persoon en als professional drijft, zijn mensen. De rode draad in het succes is mijn kracht om deze mensen het beste van zichzelf te laten zien. De sleutel is daarbij verbinding en vertrouwen. Een verbinder geeft hierdoor vrijheid. Het is een fantastische ervaring om voor ondernemer een hulp te zijn. Focus op het doel, gekoppeld aan de juiste prioriteiten, een betere privé- zakelijke balans creëren.

Een family man met passie voor Sport

Plan een kennismaking:

Jouw voorkeur

Jouw gegevens

Ik ga ermee akkoord dat er contact met mij wordt opgenomen over diensten en andere inhoud die ik interessant zou kunnen vinden. Jouw gegevens zijn veilig, lees hier onze privacy- en cookieverklaring.