“Misschien wel de meest bijzondere club voor ondernemers”

We hebben een fascinatie voor het ondernemen. Vanuit het niets samen iets moois creëren. We hebben passie voor de ondernemer. Als drijvende kracht hierachter. En vooral als mens. We blijven verwonderd over de kracht en magie van het sparren. De spar-ondernemer en de sparring-partner samen in gesprek.

We doen dit omdat we er goed in zijn. Sparringpartners die de kunst van het sparren verstaan. En daardoor de ondernemer als mens en zijn onderneming kunnen laten groeien. Oh ja, en we zijn dus geen coach, consultant, adviseur. We komen niets extra’s aan je verkopen.

Wij zijn een club van sparringpartners en spar-ondernemers. Van mensen die iets met elkaar hebben. Elkaar laten groeien.

Over Sparren voor Ondernemers

Sparren voor ondernemers is in 2020 opgericht als IMK Sparren. We zijn begonnen met 15 sparringpartners en de eerste klanten kwamen in de Corona jaren. In 2024 is onze naam veranderd in Sparren voor Ondernemers.

Onze founders

De vier oprichters  Bert van Dam, Jan van Nederveen, Riemer de Graaf en Rob Langezaal zijn zelf ook sparringpartners. Zij bewaken de kwaliteit van de sparringpartners en de spar-gesprekken.

MKB park

We werken vanuit MKB Park de Viersprong in Woudenberg. Daar hebben we de meetings met onze sparringpartners. Een prachtige locatie in het midden van land waar ook de spar-gesprekken kunnen plaatsvinden (maar dat kan natuurlijk ook ergens anders).

Onze distributiepartners

Sparren voor ondernemers werkt samen met IMK omdat de dienstverlening op meerdere gebieden op elkaar aansluit. Alhoewel de sparringpartners volledig onafhankelijk zijn, zien we dat we elkaar kunnen versterken. We verwachten meerdere distributiepartners te verwelkomen.