Katinka Slegt

Sparringpartner

"Ik help graag met het verbeteren van het rendement in je bedrijf. En dat op alle onderdelen in je bedrijf. De juiste vragen stellen en goed luisteren is mijn specialiteit. En ik denk in oplossingen, niet in problemen."

Mensen helpen is mijn drijfveer om te sparren!

Hoe spar ik met ondernemers?

Vanuit mijn achtergrond als onderneemster (25 jaar) in verzekeringen en riskmanagement gespecialiseerd in MKB bedrijven, kijk ik met een holistisch oogpunt naar de onderneming EN naar jou als ondernemer.

Mijn eigen bedrijf in verzekeringen heb ik verkocht in 2020, ik was toen 50 jaar. En aangezien ik behoorlijk veel energie heb en krijg van het helpen van ondernemers ben ik weer een onderneming gestart in 2023.

Daar help ik fulltime ondernemers in het MKB met rendementsverbetering en evt. verkoop klaar maken van je bedrijf. Dat doe ik voor alle branches.

Ik help graag met het verbeteren van het rendement in je bedrijf. En dat op alle onderdelen in je bedrijf. De juiste vragen stellen en goed luisteren is mijn specialiteit. En ik denk in oplossingen, niet in problemen.

Naast mijn eigen kennis en ervaring deel ik graag mijn zeer grote netwerk van andere ondernemers en ondernemingen om jou te helpen. Het is heel gaaf en waardevol om samen met een ondernemer doelen te stellen EN te behalen.

Waar word ik blij van? Samen met andere mensen herinneringen maken en delen.

Ik ben 53 jaar en al 25 jaar gelukkig met Michael. Ik ben de trotse moeder van Noor en Bram, die beide studeren.

Waar word ik blij van? Samen met andere mensen herinneringen maken en delen.

Dat doe ik ook graag op sportief gebied. Ik golf, wandel, ben regelmatig in de sportschool en maak graag mooie reizen.

Ik heb veel geluk gehad dat ik in Nederland geboren ben en zoveel mogelijkheden heb gehad, dat besef ik zeer goed. Om mijn kennis te delen heb ik een aantal maatschappelijke rollen.

Fidonna, (fidonna.nl) hier ben ik met veel plezier en inzet voorzitter. En ik ben commissaris bij stichting Free a Girl (freeagirl.nl).

Plan een kennismaking:

Jouw voorkeur

Jouw gegevens

Ik ga ermee akkoord dat er contact met mij wordt opgenomen over diensten en andere inhoud die ik interessant zou kunnen vinden. Jouw gegevens zijn veilig, lees hier onze privacy- en cookieverklaring.