Wilma Buis

Sparringpartner

"Sparren is samen tot meer inzicht en betere oplossingen komen voor de ondernemer in een vertrouwelijke setting. "

Van vraagtekens en dilemma’s naar rust en heldere acties

De ondernemer en de sparringpartner brengen beiden hun kennis, ervaring en creativiteit in. Door het stellen van vragen, reflecteren, ideeën opperen en hardop heldere afwegingen maken, kom je steeds weer stappen verder. Als ondernemer sta je er niet alleen voor en je kunt vragen en twijfels eens tegen een ander aanhouden. Die ander heeft als enige belang dat jij als ondernemer én privé persoon er verder mee komt.

Mensen zijn de sleutel voor succes

Tientallen jaren advieservaring in de relatie tussen mens, organisatie en business resultaat, en 20+ jaar als bestuurder/algemeen directeur, helpen mij om vanuit een breed perspectief samen met mijn klanten hun vragen aan te pakken. Veelal liggen die op het terrein van samenwerking binnen het familiebedrijf, mogelijke strubbelingen met medewerkers en het vinden van de juiste toon in het leidinggeven. Ik heb met groot plezier vele klantorganisaties van binnen leren kennen, van familiebedrijven en groot MKB tot grote internationale organisaties en van ICT, industrie, groothandel en retail tot aan de bouw.

Oplossingen zoeken

Graag zet ik al mijn kennis en ervaring in om bij te dragen aan het geluk en succes van het individu en de samenleving als geheel. Ook als mediator en vertrouwenspersoon ben ik de laatste paar jaar parttime actief om mensen in voor hen lastige situaties verder te helpen. Daarnaast doe ik bestuurlijk werk. Verder vragen onze hond, filosofie, lezen, varen en sociale activiteiten mijn aandacht.

Plan een kennismaking:

Jouw voorkeur

Jouw gegevens

Ik ga ermee akkoord dat er contact met mij wordt opgenomen over diensten en andere inhoud die ik interessant zou kunnen vinden. Jouw gegevens zijn veilig, lees hier onze privacy- en cookieverklaring.