Michel Verspui

Sparringpartner

"Als je snel wil ga alleen, als je ver wilt ga samen"

Enthousiaste ondernemers helpen met mijn netwerk en ervaring.  Zelf met veel plezier mooie bedrijven en een groot netwerk gebouwd. Nu heb ik tijd om andere ondernemers te helpen. Samen nieuwe energie en inspiratie opdoen. Sparren over talent, innovatie, duurzaamheid en groeien. Als mens en als ondernemer.

Als je snel wil ga alleen, als je ver wilt ga samen

Ik geloof in het delen van kennis en talent. Met ondernemers die enthousiast zijn. Die hun bedrijf willen uitbouwen. En zelf willen groeien. En ook een stukje bijdragen aan een betere wereld. Het verschil willen maken. Talent willen aantrekken en ontwikkelen. Daar werk ik graag aan mee. Door mee te denken. Maar ook de spiegel voor te houden. En ook te helpen met introducties in mijn brede netwerk.

Ondernemers helpen met mijn mooie netwerk en brede ervaring

Netwerk guru. Ik heb ruim 30 jaar zelf met veel plezier bedrijven gebouwd. En een heel mooi netwerk (10.000+ op linkedin). Mooi om met deze ervaring nu andere ondernemers te helpen. Bedrijven kopen of verkopen. De juiste talenten aantrekken. Mensen beter maken. Nieuwe producten of diensten ontwikkelen. Nieuwe markten aanboren. Hoe doe je als MKB’er business met corporates? Of overheden. Ik denk graag mee hoe je met nieuwe oplossingen het verschil kan maken in diverse markten. Wat wil jij met Diversiteit, Duurzaamheid en Digitalisering?

En ik lees ook graag. 1000 boeken deze 10 jaar. Hoe duid je deze complexe tijd? Wat kunnen we leren van grote denkers in de wereld van nu, zoals Taylor, Piketty, Fukuyama, Frankopan, Zizek en Sandel? En van onze Bregman, Luyendijk, de Wijk en Rotmans.

Genieten van het leven

Een mooi gesprek met vrienden. Een mooi boek lezen met een goed glas. Rondje golf.  Muziek: van Bowie tot Cave. Pubquiz. Podcast wandelen of fietsen.

Een gezonde geest in een gezond lichaam. Hadden die oude Grieken goed bedacht.

Plan een kennismaking:

Jouw voorkeur

Jouw gegevens

Ik ga ermee akkoord dat er contact met mij wordt opgenomen over diensten en andere inhoud die ik interessant zou kunnen vinden. Jouw gegevens zijn veilig, lees hier onze privacy- en cookieverklaring.