Petra Huffmeijer-Dorpmans

Sparringpartner

"Als sparringpartner vind ik niets leuker dan ondernemers te helpen en ze weer op die roze wolk te zetten wanneer hun creatieve processen vastlopen. Mijn passie is om jou te inspireren, uit te dagen en het beste in jou naar boven te halen. Met mijn begeleiding en energie breng ik niet alleen jouw creativiteit tot leven, maar ook jouw enthousiasme en vreugde voor wat je doet. "

Nieuwe ideeën ontdekken: samen op weg naar actie en succes!

Als jouw sparringpartner ben ik er niet alleen om je creatieve processen nieuw leven in te blazen, maar ook om jou als ondernemer te versterken. Samen creëren we een dynamische omgeving waarin jouw energie en vitaliteit tot bloei komen. Mijn aanpak van sparren is gericht op actie en innovatie, waarbij we samen nieuwe ideeën verkennen en uitdagingen overwinnen. Met mijn begeleiding en jouw ondernemersgeest gaan we samen op zoek naar groei en succes. Laten we samen jouw creatieve visie tot leven brengen!

Bouwend op 25+ jaar ervaring om carrières en collecties te transformeren

Met meer dan 25 jaar ervaring in de mode- en textielindustrie heb ik een indrukwekkende carrière opgebouwd als ontwerper, consultant en coach. Sinds ik mijn eigen ontwerpbureau heb opgericht in 2008, heb ik voor toonaangevende bedrijven in binnen- en buitenland gewerkt, waarbij ik prachtige collecties heb ontworpen en bedrijven heb ondersteund met consultancy en coaching. Mijn passie voor het begeleiden van mensen en het behalen van resultaten heeft me geleid tot een voortdurende investering in persoonlijke ontwikkeling en bijscholing op het gebied van coaching. Als ervaren ondernemer, echtgenote en moeder van drie dochters, begrijp ik de uitdagingen van het balanceren van werk en privéleven als geen ander. Met mijn deskundigheid en empathie ben ik klaar om anderen te begeleiden naar groei en succes, zowel op professioneel als persoonlijk vlak.

Natuurliefhebber, festival fan en gezinsmanager

In mijn vrije tijd ben ik graag in de natuur, genietend van lange wandelingen die mij rust en inspiratie brengen. Mijn favoriete vakantieland is Spanje, niet alleen vanwege het heerlijke weer, maar ook vanwege het fantastische eten en de rijke cultuur. Ik ben dol op festivals en het samenzijn met vrienden, waarbij muziek, lekker eten en borrelen hoog op het lijstje staan. Maar het allerbelangrijkste in mijn leven is mijn gezin, bestaande uit mijn man, drie prachtige dochters en twee weekend- en vakantie pleegkindjes.

Plan een kennismaking:

Jouw voorkeur

Jouw gegevens

Ik ga ermee akkoord dat er contact met mij wordt opgenomen over diensten en andere inhoud die ik interessant zou kunnen vinden. Jouw gegevens zijn veilig, lees hier onze privacy- en cookieverklaring.