Jan Gerard Snip

Sparringpartner

"Sparren biedt een unieke gelegenheid waarbij ik mijn opgebouwde ervaring inzet om ondernemers te ondersteunen. Dit proces is een tweerichtingsverkeer; terwijl ik anderen help, blijf ik zelf ook leren door samen te reflecteren op de uitdagingen van de ondernemer."

Luisteren en samen met ideeën komen

Ondernemers profiteren van een luisterend oor waar ze zowel zakelijke als persoonlijke zorgen kunnen delen. Mijn aanpak is out-of-the-box denken, waarbij ik naast de ondernemer sta en help alternatieve oplossingen aan te dragen. Sparren met mij betekent samen werken aan een waardevol resultaat.

Focus op technologie-ondernemers

Als oprichter van een digitaal bureau en meerdere startups heb ik zowel de hoogte- als dieptepunten in de ondernemerswereld ervaren. Met een achtergrond als innovator bij KPN Research en mijn eigen onderneming Sping, richt ik me vooral op de technologie en de start-up sector. Daarnaast heb ik als adviseur en senior expert bij PUM gewerkt om ondernemers in minder ontwikkelde landen te ondersteunen, waardoor mijn wereldbeeld verder is verbreed.

Zelfvertrouwen en verantwoordelijk

Als voorzitter van mijn hardloopvereniging loop ik vaak achteraan, wat mij helpt nederig te blijven. Mijn zwarte band in Jiu-Jitsu heeft me zelfvertrouwen en het besef gebracht dat angst voor tegenslagen ongegrond is. Ik geniet intens van vakanties met mijn familie en neem steeds vaker de trein voor skireizen naar de Alpen.

Plan een kennismaking:

Jouw voorkeur

Jouw gegevens

Ik ga ermee akkoord dat er contact met mij wordt opgenomen over diensten en andere inhoud die ik interessant zou kunnen vinden. Jouw gegevens zijn veilig, lees hier onze privacy- en cookieverklaring.