Frank Cooler

Sparringpartner

"Wat ik zo fijn vind aan sparren is de ontdekkingsreis. Door goed naar de ondernemer te luisteren kan ik helpen om de belemmerende lagen af te pellen om te komen tot zijn of haar kernkracht. "

Sparren als ontdekkingsreis

Wat ik zo fijn vind aan sparren is de ontdekkingsreis. De kans dat mensen en organisaties in deze tijd van grote veranderingen stagneren is normaal. Alles wat leeft komt uit dezelfde bron van schepping en heeft een bestemming. Als je vervreemdt van die bron stagneer je. Door goed naar de ondernemer te luisteren kan ik helpen om de belemmerende lagen af te pellen om te komen tot zijn of haar kernkracht.

“Je gaat het pas zien als je het doorhebt.”(Johan Cruijff)

Groei – persoonlijke groei, het groeien van een bedrijf of organisatie – volgt altijd op het verkrijgen van een nieuw inzicht. Ineens zie je het, en kun je boven jezelf uitstijgen. Inzicht is iets wezenlijk anders dan kennis. Kennis kan eenvoudig worden overgedragen, inzicht niet. Inzicht moet je verwerven. De meeste consultants bieden hun klanten vooral kennis. Als klant weet je dan wat je moet doen, maar je hebt niet of nauwelijks inzicht verworven in de patronen die tot het probleem hebben geleid. Inzicht kun je dus niet inkopen, dat moet je zelf ontwikkelen. Als sparringpartner kan ik je daarbij helpen.

Sometimes you win and sometimes you learn

Als oprichter van zes bedrijven heb ik zo’n beetje alles meegemaakt wat een ondernemer kan meemaken. Mijn motto als autodidact is: “Sometimes you win and sometimes you learn”. Ik heb veel fouten gemaakt en dat diep gevoeld. Daardoor ben ik wijzer geworden en werk ik vanuit mijn hart. Mijn ervaringen, inzichten en opgedane kennis zet ik graag in voor elke ondernemer die zijn droom najaagt.

Lange afstand

Ik hou van de lange afstand. Al meer dan dertig jaar maak ik lange afstandswandelingen in de mooiste natuurgebieden van Europa. Het maakt mijn hoofd leeg en mijn hart vol. Ik voel een verantwoordelijkheid voor de planeet en de prachtige natuur. Als voorzitter van een Energie Coöperatie zet ik me in voor duurzame energie in onze gemeente. In mijn vrije uren werk ik aan een thriller trilogie. Ook dat is een lange afstand project.

Plan een kennismaking:

Jouw voorkeur

Jouw gegevens

Ik ga ermee akkoord dat er contact met mij wordt opgenomen over diensten en andere inhoud die ik interessant zou kunnen vinden. Jouw gegevens zijn veilig, lees hier onze privacy- en cookieverklaring.