Bert van Dam

Sparringpartner

"Sparren met een ondernemer is één van de leukste dingen die ik ooit gedaan heb. Dat je van zo’n grote waarde kan zijn in zo’n korte tijd geeft enorm veel voldoening. "

Persoonlijke groei = zakelijke groei

Ondernemers zijn doeners. Ze pakken aan en geven niet op. Hebben vaak ook iets eigenwijs. Dat maakt hen en hun onderneming uniek en sterk. Ik hou er van. Valkuil is vaak wel dat ze focus missen of, aan de andere kant, the bigger picture niet goed zien. Of soms gewoon op een onderdeel niet doorpakken omdat ze twijfelen. Een sparringpartner kan daarbij van grote waarde zijn en jou en je onderneming nog sterker maken. Mijn overtuiging: persoonlijke groei ondernemer = groei onderneming.

We gaan echt samen ergens voor

Spar al ruim 5 jaar met meerdere ondernemers. In de regel langdurige relaties. Streven is een zakelijke vriendschap. Ik moet iets hebben met de ondernemer als mens. Heb zelf ruime ervaring bij leiden grote bedrijven (bijv Planet Internet, PhoneHouse Europa) en in starten en leiden van kleinere ondernemingen. Bedrijfskundige pur sang (UT Twente, cum laude). Mens en resultaatgericht. We gaan ècht samen ergens voor. Ik breng focus en energie. Heb fascinatie voor eenvoud. Gezondheid, balans en geluk zijn de basisvoorwaarde voor groei. Help jou daarbij.

Bourgondiër die graag buiten is

Verdeel mijn tijd tussen twee hele fijne woonplekken (Apeldoorn en Calella de Palafrugell).
Al ruim 30 jaar samen met Anne-Marie. Kinderen uitgevlogen (Amsterdam). Mooie vriendengroep. Type bourgondiër, levensgenieter. Hou enorm van de natuur, de zee, buiten zijn. Wandelen, fietsen, golfen. Lees graag, bovenmatige interesse in levensfilosofie.

Plan een kennismaking:

Jouw voorkeur

Jouw gegevens

Ik ga ermee akkoord dat er contact met mij wordt opgenomen over diensten en andere inhoud die ik interessant zou kunnen vinden. Jouw gegevens zijn veilig, lees hier onze privacy- en cookieverklaring.