Jan van Nederveen

Sparringpartner

"Het mooie aan sparren is dat je een ondernemer helpt om zelf meer te focussen en betere keuzes te maken. Je gebruikt je ervaring en toch leer je altijd weer nieuwe dingen. Daar worden we allebei heel blij van."

Structuur en rust, maar zeker niet stilzitten

Ondernemers die er alleen voor staan kunnen daar onzeker en soms zelfs ongelukkig van worden. Ik vind het leuk om samen met de ondernemer de zaken op een rijtje te zetten, structuur aan te brengen en de ondernemer zelf betere keuzes laten maken. Als het spannend wordt blijf ik rustig en help om de goede richting op te komen.

Mijn achtergrond is breed en mijn nieuwsgierigheid minstens zo groot. En dat komt goed van pas bij het sparren en helpt bij het verbinden met ondernemer en onderneming. De grootste waardering van het sparren komt van de ondernemer die deelt wat hij/zij ermee bereikt heeft: zakelijk, persoonlijk én privé!

Andere ondernemers beter maken

Met een brede ervaring in grote ondernemingen en als zelfstandig ondernemer heb ik bijna alles al eens gezien waar je tegen aan kan lopen als ondernemer. Daardoor kan ik snel doorgronden en meedenken waar het omgaat.

Meer dan 25 jaar top-management bij bedrijven als KPN, Pon en Delta Lloyd en sinds 2017 als ondernemer met verschillende bedrijven brengen een deel van de ervaring en een groot netwerk. Opleidingen voor coaching (o.a. secure base coaching) en innovatie vullen dat aan. Ik voel me thuis met technologie, marketing/commercie en algemeen management. Ik heb meerdere bedrijven helpen starten en opschalen. En de mens achter de ondernemer is daarbij het interessantste. Sparringpartner ben ik sinds 2017 voor verschillende ondernemers.

Bergen en verantwoordelijkheid

Ik ben graag in de bergen, wandelend of op de fiets genietend van het uitzicht en op zoek naar vogels (als beginnend vogelaar). Regelmatig ben ik daarom in Oostenrijk. Vanuit de overtuiging dat we een verantwoordelijkheid hebben om ook naast werken en ondernemen iets goeds te doen ten dienste van de samenleving zet ik me in voor een aantal maatschappelijke organisaties.

Plan een kennismaking:

Jouw voorkeur

Jouw gegevens

Ik ga ermee akkoord dat er contact met mij wordt opgenomen over diensten en andere inhoud die ik interessant zou kunnen vinden. Jouw gegevens zijn veilig, lees hier onze privacy- en cookieverklaring.