Rien van der Post

Sparringpartner

"Ik werk graag samen met Menselijke ondernemingen & Ondernemende mensen"

Samen evenwicht bereiken

Door samen te sparren over het spanningsveld tussen zaken ontstaan inzichten om tot juiste keuzes te komen en zul je met effectieve acties je doelstellingen bereiken. Het gaat om het bereiken van evenwicht op o.a. de volgende gebieden: Lange termijn beleid & korte termijn acties, Commerciële slagkracht & operationele excellence, Winst maken & Duurzaamheid, Werktijd & privéleven, etc.

Bedrijven door een transitie (bege)leiden

Na mijn studie econometrie heb ik in directiefuncties vele ondernemingen naar duurzame groei geleid in tijden van (technologische) veranderingen. Qua omvang variërend van internet startup, via familiebedrijf tot units binnen multinationals (KPN, Imtech en Océ/Canon).

Daarnaast actief als Bestuurder & Toezichthouder in zowel publieke als commerciële organisaties. Ik stimuleer leiderschapsontwikkeling van Individuen én Teams binnen organisaties en ben tevens MMS gecertificeerd Coach & Facilitator.

Zeilen als metafoor

Mijn grootste hobby is zeilen op traditionele platbodems. Op het water vloeit alle hectiek even weg. Tijdens wedstrijden als Kapitein met 10-koppig team op een Lemsteraak is het juist één en al dynamiek. Als het je interesseert schetst ik graag de overeenkomsten met goed Ondernemerschap. Ik houd ervan om bij de opkomende zon door de natuur te rennen of mountainbiken. Ik droom van mijn derde Elfstedentocht op natuurijs. Woonachtig in Oud-Zuilen (langs de Vecht) en onze 3 kinderen ontwikkelen zich in hun studentensteden.

Plan een kennismaking:

Jouw voorkeur

Jouw gegevens

Ik ga ermee akkoord dat er contact met mij wordt opgenomen over diensten en andere inhoud die ik interessant zou kunnen vinden. Jouw gegevens zijn veilig, lees hier onze privacy- en cookieverklaring.