Ronald Pieters

Sparringpartner

"Sparren, wat een prachtig woord eigenlijk. Wat mij betreft de kern van vele waardevolle gesprekken. Luisteren. De tijd nemen. Met elkaar het blikveld verbreden om vervolgens weer in te zoomen."

Niet nog een mening please!

We hebben altijd vrij snel onze mening klaar. En al die meningen maken ondernemers vaker juist onzeker. Het gaat naar ‘mijn mening’ veel meer om de juiste impulsen te geven om zelf tot goede keuzes te komen.

Brede interesse en respect voor ondernemerschap

Ooit begonnen als controller (vind analyses nog steeds leuk) en doorgegroeid naar diverse directiefuncties (o.a. Bruna, KPN, Jumbo (de spelletjes) en SNS Bank). Franchise is wel een rode draad. 4 keer een bedrijf mogen verkopen en ook zelf (mede)aandeelhouder geweest. Door in zoveel verschillende branches te hebben gewerkt is m’n blikveld en ook m’n netwerk in de loop der jaren lekker verbreed. Ik heb wel geleerd dat het leiden van een klein bedrijf veel uitdagender is dan een grote onderneming. Niks geen specialisten om je heen, dus je moet veel zelf doen. En dat kan soms eenzaam zijn. Ik had toen best wel een sparringpartner willen hebben.

Wandelen en kranten lezen

Met een abonnement op 6 kranten (w.v. 2 Engelse) ben ik best wel een nieuwsjunk. Wandelen doe ik erg graag. Dat stimuleert de creativiteit heb ik gemerkt. Verder heeft politiek altijd mijn interesse.

Plan een kennismaking:

Jouw voorkeur

Jouw gegevens

Ik ga ermee akkoord dat er contact met mij wordt opgenomen over diensten en andere inhoud die ik interessant zou kunnen vinden. Jouw gegevens zijn veilig, lees hier onze privacy- en cookieverklaring.