Jeroen Wienbelt

Sparringpartner

"Niets geeft meer energie dan samenwerken: op zoek naar innovatieve ideeën en oplossingen. Ik zie het als een ontdekkingstocht die altijd doorgaat."

Denkpatronen doorbreken

Het beste resultaat is te behalen door te luisteren naar elkaar, samen problemen aan te pakken, vaste denkpatronen te doorbreken en initiatief te nemen. We kunnen veel van elkaar leren. Het maakt me daarom enthousiast om te sparren met betrokkenen vanuit allerlei sectoren.

Gezond en met plezier werken

Sinds 2009 werk ik bij Burgy Bouwbedrijf, een Leids familiebedrijf dat is gespecialiseerd in restauratie. Als team restaureren we en behouden we het verleden. Voor de toekomst, voor de volgende generaties. Een combinatie van traditioneel vakmanschap met vernieuwende technieken. Ik hou me veel bezig met de vraag: Hoe zorgen we er met elkaar voor dat we gezond en met plezier blijven werken? Mijn interessegebieden zijn techniek, historie, duurzaamheid maar ook financiën en marketing. Sinds 2022 ben ik bestuurslid bij de Vakgroep Restauratie. Daar is het mijn doel om op zoek te gaan naar verbinding, verduurzaming en kwaliteit.

Actief met de familie én gastcolleges

Samen met mijn gezin, vrienden en familie ben ik graag actief bezig. Sporten, als supporter of zelf op de baan, klussen aan ons huis of bezig met de tuin, interrailen door Europa, lekker eten. Voor de opleiding Bouwkunde van de TU Delft geef ik met heel veel plezier gastcolleges. Kennisdeling staat hoog op mijn lijstje.

Plan een kennismaking:

Jouw voorkeur

Jouw gegevens

Ik ga ermee akkoord dat er contact met mij wordt opgenomen over diensten en andere inhoud die ik interessant zou kunnen vinden. Jouw gegevens zijn veilig, lees hier onze privacy- en cookieverklaring.