Rob Langezaal

Sparringpartner

"Je staat er niet alleen voor. ‘Alleen is maar alleen’, maar met sparren sta je er niet alleen voor, kun je 24/7 terugvallen op een sparringpartner die met jou meedenkt en naast jou staat als een ‘zakelijke vriend’."

Balans in zakelijke en persoonlijke vraagstukken

Als ondernemer heb je een visie, durf en je moet ook een beetje eigenwijs zijn. Toch zijn er momenten waarop je je er weleens alleen voor voelt staan. Dat hoeft niet! Een sparringpartner staat naast je. Hij of zij is er om van gedachten te wisselen, zowel over zakelijke als persoonlijke vraagstukken, want die moeten in balans zijn. Een sparringpartner zorgt voor rust, enthousiasmeert en geeft een eerlijke terugkoppeling. In principe is de sparringpartner 24/7 beschikbaar met zijn of haar kennis en ervaring. Hij of zij helpt je om de rust te vinden en de juiste keuzes te maken voor jouw onderneming en persoonlijk

Weten waar je goed en minder goed bent

Ik heb in zeer uiteenlopende functies en rollen ervaren dat je alleen iets kunt bereiken als je een duidelijke drijfveer hebt, dus weet waarom je iets onderneemt en dat dit meer moet zijn dan alleen winst maken, dat je dat doet met betrokken medewerkers die gewaardeerd worden. Ook moet je kritiek leren aanvaarden en bereid zijn om continu te blijven leren en jezelf ontwikkelen. Daarnaast weten waar je goed en minder goed bent en openstaan voor samenwerking met personen die jou aanvullen. Bovenal is het belangrijk dat je als ondernemer plezier hebt in wat je doet. Mijn ervaringen opgedaan in directie en bestuursfuncties maar ook als (start-up) ondernemer deel ik graag met je als sparringpartner, zoals ik dat ook al met andere ondernemers heb gedaan, die graag bereid zijn hun ervaringen met het sparren met jou te delen.

Enthousiasmerende familyman

Ik ben een mensen mens. Sta bekend om mijn enthousiasmerend vermogen en steek veel energie in het verbinden van mensen zakelijk en privé. Ben een family man en hou van sport, zowel het zelf beoefenen ervan, als er naar kijken en geloof erin dat een wedstrijd pas gespeeld is als er wordt afgefloten.

Plan een kennismaking:

Jouw voorkeur

Jouw gegevens

Ik ga ermee akkoord dat er contact met mij wordt opgenomen over diensten en andere inhoud die ik interessant zou kunnen vinden. Jouw gegevens zijn veilig, lees hier onze privacy- en cookieverklaring.