Jaap van Daalen

Sparringpartner

"Zelf heb ik altijd graag gespard met andere ondernemers, iemand die je volledig vertrouwt en die veel ervaring heeft opgedaan als ondernemer maar ook als mens"

Als ondernemer weet jij als beste hoe je je zaak moet runnen en laten groeien. Toch is het soms heel fijn en nuttig om te kunnen sparren over bepaalde situaties, vraagstukken of uitdagingen. En dat kan of wil je niet altijd doen met iemand die bij je werkt of die mogelijk een belang heeft bij de uitkomst. Zelf heb ik altijd graag gespard met andere ondernemers, iemand die je volledig vertrouwt en die veel ervaring heeft opgedaan als ondernemer maar ook als mens. En die snel begrijpt waar je mee zit. Die een klankbord voor je is, maar je soms ook een spiegel voorhoudt of uitdaagt.

Sparren is beter worden

Sparren met ondernemers is iets wat ik al jaren doe en waar ik veel plezier aan beleef. Dat begint dicht bij huis, aangezien mijn vrouw ook al 20 jaar ondernemer is en we samen veel sparren over onze bedrijven en activiteiten. Sparren is voor mij een natuurlijke manier om ideeën te toetsen en beter te maken. Het is vragen stellen, uitdagen en vooral heel goed luisteren. Creativiteit, humor en resultaat krijg je erbij.

Ik ben geen coach, wel sparringpartner voor ondernemers

Al jong besloot ik te gaan ondernemen, ik was 28. Diverse bedrijven gestart, soms succesvol, soms wat minder. Veel meegemaakt en veel geleerd. Mijn belangrijkste bedrijf heb ik 25 jaar mogen leiden en 5 jaar geleden verkocht. Nog 5 jaar aangebleven als Commercieel Directeur, tot het ondernemersbloed te veel ging kriebelen. Nu net weer een nieuwe onderneming gestart. Dit keer met de turbo erop, we gaan het nu in 5 jaar doen in plaats van 25. Sparren met andere ondernemers zit in mijn bloed, dat doe ik al zo lang ik werk, omdat ik het leuk vind en er zelf ook van leer. Ik denk en spar graag met je mee, zowel in moeilijke tijden maar zeker ook bij groei-vraagstukken. Daar worden we samen beter van, als ondernemer en als mens.

Water

Bij en op het water, in vloeibare of vaste vorm, kom ik tot rust. Vier ik feest. Geniet ik van de natuur en van muziek. Lekker eten en een drankje erbij. Met mijn vrouw, 4 kinderen, veel lieve vrienden en leuke zakelijke relaties. Varen, skiën of lekker kijken naar het water en genieten van rust, drukte, feestje, bootjes en leuke mensen. Sinds vier jaar woon ik aan het water, in Loosdrecht, een jarenlange droom gerealiseerd. Nog fijner dan ik dacht. Elke dag genieten.

Plan een kennismaking:

Jouw voorkeur

Jouw gegevens

Ik ga ermee akkoord dat er contact met mij wordt opgenomen over diensten en andere inhoud die ik interessant zou kunnen vinden. Jouw gegevens zijn veilig, lees hier onze privacy- en cookieverklaring.