Lodewijk van der Heijden

Sparringpartner

"Ik word zeer geïnspireerd door een gesprek tijdens het Sparren met een ondernemer. Eén op Eén, samen kijken naar onderwerpen die van belang zijn. Het is niet alleen voor de ondernemer van belang maar ook voor mijzelf!"

Niet alleen voor de ondernemer…

Ik word zeer geïnspireerd door een gesprek tijdens het Sparren met een ondernemer. Eén op Eén , samen kijken naar onderwerpen die van belang zijn. Het is niet alleen voor de ondernemer van belang maar ook voor mijzelf!

We kijken te weinig naar hoe we werken

Veel mensen werken keihard en kijken te weinig naar de manier waarop ze werken. Dit geldt naar mijn mening nog eens extra voor ondernemers omdat zij er vaak, echt alleen voor staan en niet, via bijvoorbeeld, een beoordelingsgesprek feedback krijgen over hun functioneren. Daarom is Sparren zo’n mooie manier om in een vertrouwelijke omgeving aan persoonlijke ontwikkeling te werken en tegelijkertijd ook te proberen hoe de onderneming zich verder kan ontwikkelen.

Finance en Retail

Na mijn studie bedrijfseconomie heb ik eerst heb ik 12 jaar gewerkt in de bank sector waar ik voornamelijk actief was in de zakelijke kredietsector. Daarna heb ik gewerkt als regio manager bij Albert Heijn waar ik meer geleerd heb dan op de universiteit en bij de banken. De combinatie van commercie en mensgericht leidinggeven heb ik daar ten volle mogen ontwikkelen. Vervolgens heb ik in verschillende branches (hypotheek- en verzekeringsmarkt) ook als bestuurder weer totaal andere aspecten van het zakelijke leven mogen ervaren. Sinds 2017 ben ik actief als zelfstandig ondernemer/toezichthouder/consultant en Sparring partner. Daarin ben ik ook weer hele andere elementen van het zakelijk functioneren tegengekomen.

Wonen in een oude school

Ik ben al sinds 1989 gelukkig getrouwd en wonen in een oude school in Muiderberg. We hebben 4 dochters en sinds kort 2 kleinkinderen. Sport en moderne geschiedenis zijn mijn hobby’s.

Plan een kennismaking:

Jouw voorkeur

Jouw gegevens

Ik ga ermee akkoord dat er contact met mij wordt opgenomen over diensten en andere inhoud die ik interessant zou kunnen vinden. Jouw gegevens zijn veilig, lees hier onze privacy- en cookieverklaring.