Berend-Jan van Vuuren

Sparringpartner

"Ik gun iedere ondernemer het plezier en de vrijheid die ikzelf als ondernemer heb ervaren."

Gunnen moet je kunnen!

Ik gun iedere ondernemer het plezier en de vrijheid die ikzelf als ondernemer heb ervaren. Toch zijn er vaak momenten waarop jij als ondernemer alleen de beslissing moet nemen. Hoe prettig is het dan om met een sparringpartner over een klankbord te beschikken waarmee je jouw keuzes kunt bespreken!

Sparren gaat om jou!

Luisteren is een onderschatte kwaliteit in een tijd waarin we de hele dag vooral veel meningen voorbij horen komen. In mijn beleving gaat het bij ondernemen vooral om het juiste evenwicht tussen het persoonlijke en het zakelijke. Als sparringpartner wil ik je helpen om dit evenwicht te vinden vanuit je eigen perspectief en dat van jouw onderneming.

Internationaal

Vanuit mijn eigen internationale ervaring in o.a. Dublin, Londen en Milaan ben ik goed in staat om te gaan met andere bedrijfsculturen.
Mijn eigen onderneming verkocht ik na 20 jaar in 2022.

Ik beschik over veel energie die ik o.a. als sparringpartner inzet. Ik help graag met zaken zoals algemeen management, strategie, business development en met internationaal ondernemen. Verder ben ik mens-, maar ook resultaatgericht.

Sportieve Family man

Ik ben sportief actief als competitie tennisser en golfer, reis graag en ben jazz liefhebber. Verder al vele jaren getrouwd met de Ierse Dorinda en vader van een intussen afgestudeerde zoon van 25 jaar die is uitgevlogen (Antwerpen). Ook zelf wonen wij al ruim 20 jaar in het mooie België en genieten daar nog iedere dag van de Bourgondische cultuur.

Plan een kennismaking:

Jouw voorkeur

Jouw gegevens

Ik ga ermee akkoord dat er contact met mij wordt opgenomen over diensten en andere inhoud die ik interessant zou kunnen vinden. Jouw gegevens zijn veilig, lees hier onze privacy- en cookieverklaring.