Ron Reinders

Sparringpartner

"Sparren biedt een unieke gelegenheid om ondernemers te begeleiden bij het scherpstellen van hun focus en het maken van weloverwogen keuzes."

Op basis van mijn eigen ervaringen deel ik nu graag mijn kennis en expertise met andere ondernemers

Sparren biedt een unieke gelegenheid om ondernemers te begeleiden bij het scherpstellen van hun focus en het maken van weloverwogen keuzes. Het is een samenspel waarbij ervaring wordt ingezet, maar waarbij ook voortdurend nieuwe inzichten worden opgedaan. Deze dynamiek vervult zowel de ondernemer als de begeleider met vreugde en voldoening.

Klankbord, interactie en bron van inspiratie

Uit eigen ervaring weet ik dat sparren met ondernemers essentieel is. Het biedt een klankbord voor het delen van ideeën, het verkennen van nieuwe perspectieven, soms ook bevestiging en het overwinnen van uitdagingen. Deze interactie met gelijkgestemden verrijkt het denken, scherpt strategieën aan en biedt emotionele steun in een dynamische en (soms) ook uitdagende zakelijke omgeving. Kortom, sparren met mede-ondernemers is een onmisbare bron van inspiratie, groei en succes.

Herken kansen in de markt

Als oprichter van Racetrailer.com leidde ik een productie- en verkooporganisatie die gespecialiseerd is in racetrailers voor de professionele internationale autosportmarkt, met klanten variërend van F1-teams tot autofabrikanten en andere internationale autosportteams in diverse raceklassen in heel Europa. Met een achtergrond in internationaal zakendoen, marketing en sales, met 16 jaar ervaring bij Pon en als zelfstandig ondernemer, was ik goed bekend met de dynamiek van de markt.

De verkoop van Racetrailer.com in 2023, nadat ik het bedrijf in 2008 vanaf de grond had opgebouwd, heeft me laten zien hoe waardevol een sparringpartner kan zijn. Op basis van mijn eigen ervaring deel ik nu graag mijn kennis en expertise met andere ondernemers. Mijn missie is om hen te helpen hun koers te bepalen en kansen te herkennen in een voortdurend veranderende markt.

Passie voor avontuur: een leven vol racewagens, reizen en genieten

Met mijn passie voor race- en sportauto’s, deel ik deze liefde met mijn zoon. Samen racen we af en toe op verschillende circuits en wonen we graag Formule 1-wedstrijden bij. Maar niet alleen de snelheid trekt ons aan; mijn vrouw en ik genieten er ook van om samen te reizen, of het nu per camper, auto of vliegtuig is. Soms sluiten onze dochter, zoon en hun partners zich bij ons aan, als hun schema’s het toelaten. Onze reizen zijn altijd doordrenkt van gezelligheid, heerlijk eten en het verkennen van de culinaire schatten van de bezochte landen.

Plan een kennismaking:

Jouw voorkeur

Jouw gegevens

Ik ga ermee akkoord dat er contact met mij wordt opgenomen over diensten en andere inhoud die ik interessant zou kunnen vinden. Jouw gegevens zijn veilig, lees hier onze privacy- en cookieverklaring.