Het profiel van een

sparringpartner

Ondernemers ervaren het sparren bij Sparren voor Ondernemers als zeer positief. Als sparringpartner maak je daarbij het verschil.

De sparringpartner bij Sparren voor Ondernemers:

  • Is gericht op persoonlijke en zakelijke ontwikkeling van de ondernemer
  • Gaat voor het opbouwen van een lange termijn relatie, een zakelijke vriendschap
  • Belichaamt de kernwaarden van Sparren voor Ondernemers: innemend, ondernemend, positief.

Je spreekt de taal van ondernemers, bent bij voorkeur zelf ondernemer geweest. Blinkt uit in vaardigheden die persoonlijke en zakelijke groei stimuleren. Brengt een rijke ervaring mee.

Je draagt proactief bij aan de kwaliteit en groei van het netwerk van sparringpartners. Naast het helpen van ondernemers ervaar je de actieve deelname aan dit netwerk ook als een verrijking voor jezelf. Hier wil je graag bij horen. Elkaar inspireren, van elkaar leren. Vanzelfsprekend onderschrijf je het Sparren voor Ondernemers manifest.

De wervende kracht voor nieuwe ondernemers die willen sparren bij Sparren voor Ondernemers ligt voor een groot gedeelte bij het netwerk van sparringpartners, dus bij de sparringpartner zelf. Als nieuwe sparringpartner neem je dan ook de eerste ondernemer zelf mee. Als je voldoet aan de voornoemde criteria- je hebt het Sparren voor Ondernemers DNA – dan verwelkomen we je heel graag bij de club.

Als sparringpartner bedien je in de regel tussen de 1 en 5 ondernemers. Je bepaalt zelf het maximum aantal. Voor sparringpartners die een actievere rol willen spelen bij de ontwikkeling van Sparren voor Ondernemers bestaat er de mogelijkheid om door te groeien naar een Managing Partner rol. We vertellen je graag meer hierover.

Spreekt dit je aan, neem dan contact met ons op voor een oriënterend gesprek. We zien er naar uit je te spreken!

Ik wil graag sparringpartner worden

Jouw gegevens:

Ik ga ermee akkoord dat er contact met mij wordt opgenomen over diensten en andere inhoud die ik interessant zou kunnen vinden. Jouw gegevens zijn veilig, lees hier onze privacy- en cookieverklaring.